Hyra Container oavsett behov

Behöver du eller funderar du på att hyra en container? Kanske behöver du en stabil fraktcontainer, en miljöcontainer för att förvara miljöskadligt material eller kanske en container du kan använda som utställningsmonter? Oavsett vilken typ av container du vill hyra så kan du vara säker på att vi på Containerpoolen kan hjälpa till.

Vår flotta består av totalt 750st enheter/containers i olika storlekar och utförande. T.ex. kyl/frys-containers, miljö- eller vanliga förvaringscontainers. Isolerat eller oisolerat. I stort sett allt förutom lastväxlar-containers och specialanpassat.

Vår långa erfarenhet gör att vi har en god kunskap och rätt tillval för att Ni skall få en bra och säker container till Ert ändamål.

Vi erbjuder även mycket reservdelar och tillbehör till containrar. För oss är det viktigt att vi uppfyller kundens förväntning. Därför frågar vi ofta kunden vad containern/produkten skall användas till. Ut ifrån det presenterar vi olika alternativ och lösningar. I vår verkstad utför vi allt från svets till montering av dörrar, isolering, elinstallation m.m.
Arbetet utför vi med dokument som skriftlig arbetsorder och skisser/ritningar.


Vilka slags containers kan du hyra av oss på Containerpoolen?

Containerpoolen tillhandahåller en rad olika typer av containers som vi hyr ut:   

hyra container
  • Fraktcontainer. En fraktcontainer är ofta det man ser framför sig när man tänker på en container. Våra fraktcontainers kommer i standardiserade storlekar om 20 och 40 fot så att man enkelt kan lasta och frakta dem på järnväg, lastbil och fartyg. En fraktcontainer på 20 fot rymmer 11 Europapallar och en på 40 fot rymmer 25 stycken. Vilken storlek du väljer att hyra beror helt enkelt på hur mycket gods du behöver transportera. Men vi erbjuder även fraktcontainers i mindre varianter (10, 8, 6 & 4 fot) för uthyrning. Alla våra fraktcontainers är av ytterst kvalitet och de större versionerna kommer med olika dörrlösningar beroende på dina önskemål och behov. Vår 20ft Fraktcontainer Openside DD öppnas t.ex. på långsidan och kan med fördel användas som t.ex. utställningsmonter. Vi vill också passa på att nämna att vi erbjuder fraktcontainers med isolering och en så kallad Highcube-variant på 20 fot som är något högre än den vanliga.    
  • Förrådscontainer. Är du ute efter att hyra ett förvaringsutrymme så vill vi slå ett slag för våra fina förrådscontainers. I en förrådscontainer kan du förvara allt från byggmaterial till motorcyklar. De är både lätta att flytta, öppna och stänga. Precis som våra fraktcontainers kommer våra förrådscontainers i olika storlekar, i detta fall 40, 21, 20, 15, 10, 8 & 4 fot. Anledningen till att förrådscontainern finns i en 21 fot-variant är för att man bland annat ska kunna förvara 6 meters-rör i den. Våra containerförråd kommer med dörr på lång- eller kortsidan.

  • Kyl- och fryscontainer. Som ett företag som arbetar med containeruthyrning hyr vi givetvis ut kyl- och fryscontainers, och detta till ett tacksamt pris. En kyl- och fryscontainer används för att förvara kyl- och frysvaror. Det är således extra viktigt att containern inte krånglar eftersom ett eventuellt problem med containern skulle kunna förstöra varorna. Därför har vi sett till att enbart erbjuda kyl- och fryscontainers av allra högsta kvalitet. Våra kyl- och fryscontainers för uthyrning kommer i storlekarna 40 fot, 20 fot & 10 fot, men vi erbjuder även en kylvagn på 3 meter.     

  • Miljöcontainer. Ifall du behöver hyra en container för att förvara miljöfarligt material så behöver du en mijöcontainer som är gjord för just det uppdraget. Containerpoolens miljöcontainers är konstruerade med absolut säkerhet i fokus, och de kommer i storlekarna 20, 15, 10, 8 & 4 fot.

  • Toaletter/Vagnar. Våra portabla toaletter och vagnar kanske inte direkt är containers, men de är minst lika populära att hyra för det. Perfekt för dig som t.ex. planerar ett utomhusevent som behöver toalett- och duschmöjligheter!   

  • Övriga containers. Förutom de ovan nämnda containertyperna så erbjuder vi uthyrning av poolcontainer, tippcontainer, bar- och kioskcontainer och stålbodar. Vi har även displaycontainers, alltså stålbodar med fönster på en hel långsida samt en gångdörr.

Varför hyra container från Containerpoolen?

uthyrning container pris kostnad

Förutom att våra containers är av allra högsta kvalitet och att vi hyr ut dem till ett mycket bra pris så kan vi garantera dig en förstklassig service när du beställer av oss. Vi börjar alltid med att fråga vad du ska ha containern till. Detta för att vi direkt ska kunna komma med våra experttips för att hjälpa dig att göra det absolut bästa valet av container.

Eftersom vi funnits i nästan 40 år så kan vi verkligen det här med containers, och vi är bara glada att kunna vägleda våra kunder genom processen som containeruthyrning innebär. Som tidigare nämnts kan vi även, tack vare våra strategiska containerdepåer och transportnätverk, leverera snabbt. Ibland kan behovet av att hyra en container dyka upp när man minst anar det, och då kan vi på Containerpoolen se till att fixa det så fort det bara går.

Vad är kostnaden för hyra av container?

Vad det kostar att hyra en container är väldigt svårt att svara på. Priset beror på många faktorer, bland annat hur länge du tänkt att du ska hyra containern och vilken typ av container det gäller. Vi på Containerpoolen strävar alltid efter att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser och containrar av hög kvalitet. För att du ska få veta exakt vad det kostar att hyra den containern du har behov av så rekommenderar vi att du skickar in ett formulär via hemsidan eller ringer oss. Efter det återkommer vi till dig med en offert på exakt vad kostnaden blir.

Kontakta oss idag och få offert på uthyrning av container

Välkommen att skicka in din förfrågan idag via formulären på hemsidan alternativt ring eller maila oss. När vi vet mer om vilket typ av container du vill hyra och i vilken omfattning tar vi fram en offert som vi sedan återkommer med. Behöver du rådgivning från några av våra säljare så är du välkommen att ringa växeln så hjälper dem dig vidare. Kontakta oss idag.

Varmt välkommen till Containerpoolen!