Behöver du en tippcontainer? En tippcontainer är perfekt när du behöver hantera t.ex. avfall eller diverse material. Ifall du vill köpa en tippcontainer så står vi på Containerpoolen till tjänst.

Ända sedan 1980 har vi försett landet med mobila lagerlösningar och innovativa system för förvaring och frakt. Det har gjort att vi blivit experter på allt som har med containers att göra. Och tack vare våra strategiskt placerade depåer och smarta transportnätverk kan vi erbjuda snabba leveranser i hela Sverige.   

Varför tippcontainer från Containerpoolen?

tippcontainer

Som tidigare nämnts är en tippcontainer den perfekta lösningen vid materialhantering. Nedan ger vi några exempel på fördelarna med en tippcontainer från Containerpoolen:

  • Förenkling av arbetet. Eftersom en tippcontainer används tillsammans med gaffeltruck så blir det oerhört enkelt att både lasta, frakta och tömma materialet. Våra tippcontainers har ett automatiskt tömningssystem med fjäderbelastad tryckmatta på underredet, men självklart kan de också tömmas manuellt.
  • De är slitstarka. Våra tippcontainers är konstruerade, förstärkta och pulverlackerade för att ge maximal säkerhet och livslängd. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att den kommer gå sönder eller krångla.

  • Valmöjligheterna. Vi på Containerpoolen erbjuder tippcontainers i olika storlekar med olika volymer. Så oavsett om du behöver hantera stora eller mindre mängder material så kan vi garantera att vi har den rätta tippcontainern för just dig och dina behov.

Kontakta oss för att köpa din tippcontainer!

Vi vet att vår bransch ofta upplevs som svårnavigerad. Just därför finns vi på Containerpoolen alltid här för att ge dig hjälp och vägledning genom valet av din tippcontainer.

Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Containerpoolen!