Bor du i Västerås och behöver hyra en container? Då hjälper vi på Containerpoolen dig! Sedan vår start 1980 har vi försett Sverige med mobila lagerlösningar och skapat innovativa system för frakt och förvaring. Våra containerdepåer är strategiskt placerade runt om i Sverige, och vi är alltid noga med att hålla dem påfyllda.

Vilka slags containers kan du hyra av oss i Västerås?

Vi på Containerpoolen hyr ut en mängd olika slags containers i Västerås. Här är några exempel på vad vi har i vårt utbud:

hyra container västerås
  • Förrådscontainer. En förrådscontainer är ett jättebra förvaringsutrymme som kan användas för att förvara det mesta. Våra förrådscontainers kommer i olika storlekar och med olika dörrlösningar, så vi är säkra på att vi kan erbjuda dig den rätta containern för just dina behov.

  • Fraktcontainer. Behöver du transportera gods? Då är en fraktcontainer lösningen! Våra fraktcontainers kommer i standardiserade storlekar som möjliggör enkel lastning och frakt på lastbil, järnväg och fartyg. De kommer, precis som våra förrådscontainers, även med olika dörrlösningar beroende på dina önskemål och behov.

  • Kyl- och fryscontainer. Om du behöver förvara kyl- och frysvaror så kan du göra det i en kyl- och fryscontainer. Våra kyl- och fryscontainers är av allra högsta kvalitet, så du kan vara vara trygg i vetskapen om att dina varor är i gott förvar.  

  • Miljöcontainer. En miljöcontainer används för att förvara miljöskadligt material som t.ex. kemikalier. Självklart är våra miljöcontainers konstruerade med absolut säkerhet i fokus.

Kontakta oss för att hyra container i Västerås!

Ifall du är nyfiken på vilka andra typer av containers du kan hyra av oss i Västerås eller har några andra frågor så är det bara att du hör av dig. Varje gång du hyr en container av oss så frågar vi vad du ska ha den till. På så vis kan vi på momangen dela med oss av våra experttips och se till att du får den bästa möjliga containerlösningen för dina särskilda behov.

Vi hörs och varmt välkommen till Containerpoolen!