Behöver du i Uppsala hyra en container? Det ordnar vi på Containerpoolen! Sedan vi grundades 1980 har vi försett Sverige med mobila lagerlösningar och skapat smidiga system för frakt och förvaring. Våra containerdepåer är strategiskt placerade i landet, och vi ser alltid till att hålla dem påfyllda. På så sätt kan vi leverera både snabbt och smärtfritt.

Vilka typer av containers kan du hyra av oss i Uppsala?

Containerpoolen hyr ut en rad olika typer av containers i Uppsala. Här är några exempel på containers du kan hyra av oss:

hyra container uppsala
  • Fraktcontainer. Om du behöver transportera gods är en fraktcontainer rätt lösning. Våra fraktcontainers kommer i standardiserade storlekar så att de lätt kan lastas och fraktas på tåg, lastbil och fartyg. De kommer även med olika dörrlösningar beroende på dina behov och önskemål.

  • Förrådscontainer. En förrådscontainer är ett mycket bra förvaringsutrymme där du kan förvara det mesta. Precis som våra fraktcontainers kommer våra förrådscontainers i olika storlekar och med olika dörrlösningar.

  • Kyl- och fryscontainer. Behöver du förvara kyl- och frysvaror? Våra kyl- och fryscontainers är av allra högsta kvalitet och ser till att dina varor är i tryggt förvar.

  • Miljöcontainer. Ifall du behöver förvara miljöskadligt material så behöver du en miljöcontainer. Våra miljöcontainers är självklart byggda med maximal säkerhet i fokus.     

Hyra container i Uppsala!

Är du nyfiken på vilka andra slags containers du kan hyra av oss i Uppsala eller har några andra frågor så är det bara att du kontaktar oss. När du hyr en container av oss frågar vi alltid vad du ska använda containern till. På så så vis kan vi genast dela med oss av vår expertis och se till att du får den bästa möjliga containerlösningen för dina särskilda behov.

Kontakta oss idag och få offert på den container du önskar hyra i Uppsala

Vi stävar alltid efter en hög kundnöjdhet och en förstklassig service. Innan du gör en beställning av oss så säkerställer vi att du valt rätt container för rätt ändamål. Ta gärna hjälp av våra experter inom området om du har frågor eller funderingar kring vilken typ av container du ska ha. Kontakta oss gör du genom att skicka in en förfrågan via formulären på hemsidan, det går givetvis också bra att ringa eller maila oss. När vi mottagit din förfrågan försöker vi återkomma så fort som möjligt med en offert. Välkommen att kontakta oss redan idag.