Bor du i Stockholm och behöver hyra en container? Då är du mer än välkommen till oss på Containerpoolen! Vi hyr nämligen ut containers i Stockholm för såväl frakt som förvaring och transport. Sedan 1980 förser vi marknaden med mobila lagerlösningar och skapar smarta system för frakt och förvaring. Och tack vare våra strategiskt placerade depåer och innovativa transportnätverk kan vi oftast leverera snabbt.

Vilka typer av containers hyr vi ut i Stockholm?

Vi på Containerpoolen tillhandahåller en rad olika typer av containers som du kan hyra av oss i Stockholm. Nedan ger vi exempel på några av dessa:

15ft Förrådscontainer
  • Förrådscontainer. Ibland behöver man helt enkelt ett gediget och säkert förvaringsutrymme. En förrådscontainer kan rymma det mesta – allt från byggmaterial till motorcyklar. Våra förrådscontainers finns i olika storlekar och med olika dörrlösningar, så du kan vara säker på att du hittar den rätta containern för just dina behov.
  • Fraktcontainer. Ifall du har något som behöver transporteras så är en fraktcontainer den naturliga lösningen. Våra fraktcontainers kommer givetvis i standardiserade storlekar som möjliggör enkel lastning och transport på tåg, lastbil och fartyg. Vi erbjuder även isolerade fraktcontainers så att du kan vara trygg i vetskapen om att ditt gods håller sig intakt. Liksom våra förrådscontainers kommer våra fraktcontainers med olika dörrlösningar eftersom alla kunder har olika behov.       

  • Kyl/fryscontainer. Behovet för en kyl- och fryscontainer kan uppenbara sig lite när som helst. Kanske behöver du någonstans att förvara livsmedel inför ett event? Oavsett vad du behöver en kyl- och fryscontainer till så kan du vara säker på att Containerpoolen har den rätta containern för dig. Våra kyl- och fryscontainers kommer självklart i olika storlekar.

  • Miljöcontainer. En miljöcontainer behövs när man behöver förvara miljöfarliga vätskor såsom lättantändliga kemikalier. Våra supersäkra miljöcontainers kommer, precis som våra andra containers, i olika storlekar och med olika dörrlösningar så att vi kan tillfredsställa just dina behov.   

  • Tippcontainer. När man enkelt behöver hantera och flytta material är en tippcontainer den perfekta lösningen. En tippcontainer används tillsammans med gaffeltruck. Våra slitstarka tippcontainers kan tippas automatiskt tack vare en tryckplatta i underredet, men de kan även tömmas manuellt.

  • Andra typer av containers. Förutom de ovan nämnda containertyperna så tillhandahåller vi t.ex. även portabla toaletter, stålbodar, kiosk- och barcontainers.  

Kontakta oss för att hyra container i Stockholm!

Vi vet att det det lätt kan kännas övermäktigt att välja rätt container. Alternativen är många, och ibland kan mycket hänga på de små skillnaderna mellan olika containermodeller. Därför finns vi på Containerpoolen alltid här för dig för att svara på dina frågor och vägleda dig genom hela processen.

Det är bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig att hyra container i Stockholm. Varmt välkommen till Containerpoolen!