Bor du i Skåne och behöver hyra en container? Då är du hemskt välkommen till oss på Containerpoolen! Vi jobbar bland annat med att hyra ut containers i Skåne för frakt, förvaring och transport. Sedan vi grundades 1980 har vi försett marknaden med lagerlösningar och innovativa system för frakt och förvaring. Våra containerdepåer är strategiskt placerade så att vi kan utföra snabba leveranser.

Vad för slags containers kan du hyra av oss i Skåne?

Containerpoolen erbjuder en mängd olika slags containers som vi hyr ut i Skåne. Här är några:

hyra container skåne
  • Förrådscontainer. En förrådscontainer är det naturliga valet när man behöver ett förvaringsutrymme som fungerar för att förvara det mesta. Våra förrådscontainers finns i olika storlekar och med olika dörrlösningar, så vi kan garantera att du kommer hitta den perfekta för just dina behov.
  • Fraktcontainer. Ifall något behöver fraktas så kommer en fraktcontainer väl till pass. Våra fraktcontainers kommer i standardiserade storlekar som möjliggör enkel lastning och transport på tåg, lastbil och fartyg. Vi på Containerpoolen tillhandahåller även isolerade fraktcontainers så att du kan vara lugn i vetskapen om att ditt gods kommer klara sig på resan. Precis som  våra förrådscontainers finns våra fraktcontainers med olika dörrlösningar.

  • Kyl/fryscontainer. Behöver du någonstans att förvara kyl- och frysvaror så är en kyl- och fryscontainer helt enkelt rätt val.  

  • Miljöcontainer. Ifall du behöver förvara miljöfarliga ämnen så behövs en miljöcontainer. Våra säkra miljöcontainers kommer, exakt som våra andra containers, i olika storlekar och med olika dörrlösningar så att vi kan erbjuda dig den som bäst passar dig.  

  • Tippcontainer. När man på ett lätt sätt behöver hantera och flytta material är en tippcontainer din bästa vän. En tippcontainer används i samband med gaffeltruck. Våra robusta tippcontainers kan tippas automatiskt genom en tryckplatta i underredet, men de kan också tömmas manuellt.

  • Andra typer av containers. Förutom de ovan nämnda containertyperna så hyr vi även ut bland annat portabla toaletter, stålbodar samt kiosk- och barcontainers.  

Varför hyra container i Skåne från Containerpoolen?

hyra container skåne

Förutom att våra containers är av allra högsta kvalitet och att vi hyr ut dem till ett mycket bra pris så kan vi garantera dig en förstklassig service när du beställer av oss. Vi börjar alltid med att fråga vad du ska ha containern till. Detta för att vi direkt ska kunna komma med våra experttips för att hjälpa dig att göra det absolut bästa valet av container.

Eftersom vi funnits i nästan 40 år så kan vi verkligen det här med containers, och vi är bara glada att kunna vägleda våra kunder genom processen som containeruthyrning innebär. Som tidigare nämnts kan vi även, tack vare våra strategiska containerdepåer och transportnätverk, leverera snabbt. Ibland kan behovet av att hyra en container dyka upp när man minst anar det, och då kan vi på Containerpoolen se till att fixa det så fort det bara går.

Kontakta oss redan idag för att hyra container i Skåne!

Att hitta rätt container är inte alltid lätt. Därför finns vi på Containerpoolen alltid här för att vägleda dig genom valet av container och för att ge svar till alla dina funderingar. Vi frågar alltid våra kunder vad de ska ha containern till. På så vis kan vi med detsamma komma med förslag på den bästa containerlösningen för just dig. Och tack vare vår stora erfarenhet av branschen så har vi samlat på oss en massa experttips som vi mer än gärna delar med oss av – oavsett om du väljer att hyra av oss eller inte.

Det är bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig att hyra container i Skåne. Varmt välkommen till Containerpoolen!