Behöver du i Norrköping hyra en container? Det fixar vi på Containerpoolen! Sedan 1980 har vi försett Sverige med mobila lagerlösningar och skapat smarta system för frakt och förvaring. Vi ser till att alltid hålla våra containerdepår påfyllda, vilket tillsammans med depåernas strategiska placeringar gör att vi kan erbjuda snabba leveranser

Vilka slags containers kan du hyra av oss i Norrköping?

Containerpoolen hyr ut en rad olika typer av containers i Norrköping. Här är några exempel:

hyra container norrköping
  • Fraktcontainer. Ifall du behöver transportera gods är en fraktcontainer lösningen. Våra fraktcontainers kommer i standardiserade storlekar så att de enkelt kan lastas och fraktas på järnväg, lastbil och fartyg. De kommer även med olika dörrlösningar beroende på dina önskemål och behov.

  • Förrådscontainer. En förrådscontainer är ett perfekt och robust förvaringsutrymme som kan användas för att förvara det mesta. Precis som våra fraktcontainers kommer våra förrådscontainers i olika storlekar och med olika dörrlösningar, vilket gör att vi säkerligen kan hitta den rätta containern för just dina behov.

  • Kyl- och fryscontainer. Ifall du behöver förvara kyl- och frysvaror så är en kyl- och fryscontainer rätt för dig. Våra kyl- och fryscontainers håller hög kvalitet, så du kan vara säker på att dina varor är i gott förvar.  

  • Miljöcontainer. Om du behöver förvara miljöskadligt material som t.ex. kemikalier behöver du en miljöcontainer. Våra miljöcontainers är givetvis konstruerade med absolut säkerhet i fokus.    

Kontakta oss för att hyra container i Norrköping!

Undrar du vilka andra typer av containers du kan hyra av oss i Norrköping eller har några andra frågor så är det bara att du hör av dig till oss. När du hyr en container av oss frågar vi alltid vad du ska ha containern till. På så sätt kan vi direkt ge dig våra experttips och se till att du får den bästa möjliga containerlösningen för dina specifika behov.

Vi hörs och varmt välkommen till Containerpoolen!