Bor du i Lund och funderar på att hyra en container? Då är du välkommen till Containerpoolen! Vi är specialister på containers och har sedan 1980 arbetat hårt med att förse Sverige med mobila lagerlösningar och smarta system för frakt och förvaring. Tack vare den noga genomtänkta placeringen av våra depåer och vårt smidiga transportnätverk så kan vi erbjuda snabba leveranser.

Vilka typer av containers kan du hyra i Lund?

Vi på Containerpoolen erbjuder en rad olika containers att hyra i Lund. Här nämner vi några:

hyra container lund
  • Fraktcontainer. En fraktcontainer används för att frakta gods. Våra fraktcontainers är stabila och kommer i standardiserade storlekar för att möjliggöra enkel lastning på lastbil, järnväg och fartyg. Beroende på dina önskemål erbjuder vi fraktcontainers med olika dörrlösningar, såsom dörr på kort- eller långsidan.

  • Kyl- och fryscontainer. Containern för dig som behöver någonstans att förvara kyl- och frysvaror. Våra kyl- och fryscontainers håller högsta kvalitet, så du behöver inte oroa dig för att dina varor skulle bli dåliga.

  • Förrådscontainer. En förrådscontainer är ett superbra och smidigt utrymme där du kan förvara det mesta. Våra fina förrådscontainers kommer i olika storlekar och med olika dörrlösningar efter behov.  

  • Miljöcontainer. En miljöcontainer behövs för att förvara miljöskadligt material. Alla Containerpoolens miljöcontainers är självklart konstruerade med absolut säkerhet i fokus.

Hör av dig idag för att hyra container i Lund!

Undrar du vilka andra typer av containers du kan hyra av oss i Lund? Eller har några andra frågor? Tveka då inte att kontakta oss!  

Vi på Containerpoolen finns alltid här för att dela med oss av vår expertis och guida dig genom valet av den rätta containern. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Containerpoolen!