Behöver du som Halmstadbo hyra en container? Då är du välkommen till oss på Containerpoolen!

Ända sedan 1980 har vi tillhandahållit vårt avlånga land med mobila lagerlösningar och skapat smarta system för frakt och förvaring. Vi har sett till så att våra containerdepåer är strategiskt placerade runt om i landet, och vi är alltid noga med att hålla de påfyllda, så vi kan erbjuda snabba leveranser.

Vilka containers kan du hyra av oss i Halmstad?

Vi på Containerpoolen hyr ut en rad olika typer av containers. Här är några exempel på vilka containers du kan hyra av oss i Halmstad:

hyra container halmstad
  • Kyl- och fryscontainer. Ifall du behöver någonstans att förvara kyl- och frysvaror så kan du göra det i en kyl- och fryscontainer. Våra kyl- och fryscontainers håller hög kvalitet och ser till att dina varor får förvaringen de förtjänar.

  • Fraktcontainer. I behov av att transportera gods? Då kan du hyra en fraktcontainer av oss. Våra fraktcontainers kommer i standardiserade storlekar som möjliggör enkel lastning och frakt på tåg, lastbil och fartyg. Containerpoolens fraktcontainers kommer även med olika dörrlösningar, vilket gör att vi kan se till att tillgodose alla dina behov.

  • Förrådscontainer. En förrådscontainer är ett smidigt och robust förvaringsutrymme där du kan förvara det mesta. Beroende på dina förvaringsbehov så erbjuder vi olika storlekar med olika dörrlösningar.

  • Miljöcontainer. En miljöcontainer används för att förvara miljöskadligt material som t.ex. kemikalier. Självklart är våra miljöcontainers konstruerade med absolut säkerhet i fokus.

Kontakta oss för att hyra container i Halmstad!

Ifall du är nyfiken på vilka andra typer av containers du kan hyra av oss i Halmstad eller har några andra frågor så är det bara att du hör av dig till oss. Vi finns alltid här för att hjälpa till och vägleda dig genom hela processen.

Varmt välkommen till Containerpoolen!