Är du i behov av förrådsutrymme? Då vill vi på Containerpoolen tipsa om våra fina containerförråd!

En förrådscontainer från oss ger dig ett tryggt och smidigt utrymme där du kan förvara det allra mesta. Våra containerdepåer är strategiskt placerade i landet så att vi genom vårt smarta transportnätverk kan erbjuda snabba leveranser. Och eftersom vi funnits ända sedan 1980 kan du lita på att vi verkligen kan det här med containerförråd. Givetvis jobbar vi hårt med att vara så miljövänliga det bara går när vi arbetar – såväl hemma i depåerna som på vägen och på plats hos våra kunder.   

Vilka containerförråd erbjuder Containerpoolen?  

Då alla har olika förvaringsbehov erbjuder vi på Containerpoolen en rad olika typer av containerförråd att hyra eller köpa. Här är några exempel på dessa:    

containerförråd
  • 20ft containerförråd. Våra containerförråd på 20 fot är högkvalitativa, lätta att lasta och kan användas till mycket. Förråden kommer antingen med dörr på lång- eller kortsidan beroende på dina önskemål.

  • 21ft containerförråd. Våra containerförråd på 21 fot är precis likadana som de på 20 fot. Skillnaden är helt enkelt att det är 25 centimeter längre, vilket gör att man t.ex. kan få plats med 6 meters-rör.

  • 15ft containerförråd. Helt enkelt ett lite mindre alternativ än de ovan nämnda containerförråden. Kommer med dörr på kortsidan eller med skjutdörr på långsidan.     

  • 8ft, 6ft, 4ft containerförråd. Samma princip som de andra containerförråden, fast ännu mindre. Våra 4 fot containerförråd kommer även i en variant som går att flytta med handtruck.

  • Moverbox containerförråd. Vår Moverbox är är en liten och smidig container med två truckfickor som är superenkel att transportera. Du kan beställa den efter dina önskade mått.  

Köp eller hyr ett containerförråd!

Vi på Containerpoolen vet att det inte alltid är jättelätt att veta vilket typ av containerförråd som skulle lämpa sig bäst. Det är ganska lätt hänt att man underskattar hur mycket förrådsutrymme man faktiskt behöver. Just därför frågar vi alltid våra kunder vad de ska ha containerförrådet till. På så vis kan vi direkt komma med våra experttips och vägleda dig genom valet av containerförråd så att du gör den absolut bästa affären. Vi hörs och varmt välkommen till Containerpoolen!