Behöver du köpa eller hyra en 40 fot container? Då är du välkommen till oss på Containerpoolen!

Vi är experter på allt som har med containers att göra, och i nästan 40 år har vi försett våra kunder med högkvalitativa 40 fot containers för en mängd olika syften. Med hjälp av våra strategiskt placerade depåer och innovativa transportnätverk kan vi erbjuda snabba leveranser i hela landet. Men trots att vi levererar snabbt så gör vi allt för att vara så miljövänliga det bara går. Vi gör även allt vi kan för våra kunder, och när vi säljer en 40 fot container så kollar vi alltid med dig vad den ska användas till. Det gör att vi direkt kan komma med experthjälp och fina råd som garanterar att du gör den bästa möjliga affären.    

Vilka 40 fot containers kan du köpa eller hyra av oss?

40 fot container

Vi på Containerpoolen säljer en rad olika 40 fot containers. En container på 40 fot är en av flera standardiserade containerstorlekar. Genom att ha standardiserade containerstorlekar möjliggör man enkel lastning och transport på järnväg, i lastbil och på fraktfartyg. Nedan ger vi några exempel på olika slags 40 fot containers som vi säljer/hyr ut:

  • Förråd/Fraktcontainer. Vi på Containerpoolen tillhandahåller bland annat 40 fot containers för förråd och frakt. Våra 40 fot containers för förråd/frakt kommer olika dörrlösningar, vilket gör att vi säkerligen kan hitta en för dina specifika önskemål. Behöver du en fraktcontainer med isolering så går det lätt att ordna.

  • Kyl/Fryscontainer. Är det en kyl- eller fryscontainer på 40 fot som du är ute efter så erbjuder vi just sådana. En kyl- och fryscontainer på 40 fot ger dig ett oslagbart lagringsutrymme för dina kyl- och frysvaror. Vi säljer och hyr ut både nyare och äldre modeller.

Köp eller hyr din 40 fot container!

Vi på Containerpoolen vet att det inte alltid är lätt att välja rätt container. Just därför finns vi alltid här för att svara på alla dina frågor och guida dig genom hela processen. Vi blir alltid lika glada över att kunna dela med oss av våra experttips. Det är helt enkelt bara att du hör av dig till oss.

Varmt välkommen till Containerpoolen!