Behöver du köpa en 20 fots container? Då har du kommit helt rätt! Vi på Containerpoolen är nämligen experter på allt som har med containers att göra. I nästan 40 år har vi försett våra kunder med högkvalitativa 20 fotscontainers för en rad olika syften. Tack vare våra strategiskt placerade depåer och smarta transportnätverk kan vi erbjuda snabba leveranser i hela Sverige. Men även fast vi levererar snabbt så kompromissar vi aldrig med miljön, utan vi gör allt vi kan för att vara så klimatsmarta som möjligt.

Vilka 20 fot containers kan du köpa av oss?

Vi på Containerpoolen säljer en mängd olika 20 fot containers. En 20 fot container är en av flera standardiserade containerstorlekar. Att ha bestämda containerstorlekar gör det möjligt att frakta samma container på tåg, i lastbil och på fraktfartyg utan att behöva lasta om den. Nedan ger vi några exempel på olika typer av 20 fot containers som vi säljer:

20 fots container
  • Förråd/Fraktcontainer. Vi på Containerpoolen säljer bland annat 20 fot containers för förråd och frakt. Våra 20 fot containers för förråd/frakt har olika dörrlösningar, så vi kan säkerligen hitta en för dina specifika önskemål. Behöver du en fraktcontainer med isolering eller en lite högre variant (en så kallad highcube) så fixar vi det.

  • Kyl/Fryscontainer. Är det en kyl- eller fryscontainer på 20 fot som du vill köpa så tillhandahåller vi just sådana. Vi erbjuder både nya och äldre modeller.

  • Miljöcontainer. En miljöcontainer används för att förvara miljöfarliga vätskor såsom olja eller kemikalier. Våra miljöcontainers håller högsta kvalitet och kommer med en rad olika dörrlösningar för dina särskilda behov.

Vi har 20 fots container säljes!

Vi vet att det kan kännas som en djungel när det kommer till valet av den rätta 20 fots-containern. Därför finns vi på Containerpoolen alltid här för att svara på dina frågor och vägleda dig genom hela proceduren.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till Containerpoolen!